Vrei să muncești în România?

Ești cetățean al unui stat din afara Uniunii Europene și dorești să lucrezi legal în România? Dacă vrei să beneficiezi de toate avantajele unui angajat în România, trebuie să știi următoarele:

Pentru început, trebuie să găsești un angajator doritor să te angajaze cu contract de muncă pe perioadă nedeterminată. Poți fi angajat doar la un singur angajator.

Pentru a te putea angaja, vei avea nevoie în primul rând de un Aviz de angajare, obținut de la Inspectoratul General pentru Imigrări.

Noi putem obține acest aviz de muncă în 30 - 45 zile lucrătoare, iar pentru asta avem nevoie o listă de documente, pe care o găsești aici.


Aviz de muncă

Vrei să călătorești în Spațiul Schengen?

Viza Schengen vă permite, pe de o parte șederea pe durată scurtă în spaţiul Schengen (adică nu mai mult de 90 zile într-un interval de 180 zile) sau, pe de altă parte, îți poate permite doar tranzitul prin spaţiul Schengen. Viza de scurtă şedere poate fi: simplă, dublă sau multiplă. Pentru a vedea lista documentelor necesare obtinerii vizei Schengen dă click aici.

Viza eliberată de un stat Schengen este valabilă pentru toate celelalte state Schengen.

Ţările din Spaţiul Schengen sunt: Austria, Belgia, Cehia, Danemarca, Elveţia, Estonia, Finlanda, Franţa, Germania, Grecia, Islanda, Italia, Letonia, Lichtenstein, Lituania, Luxemburg, Malta, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia şi Ungaria.


Viză Schengen

Vrei să studiezi în România?

Ești cetățean al unui stat din afara Spațiului Economic European (UE + Norvegia + Islanda) și dorești să studiezi în România?

Primul pas pe care trebuie să îl faci pentru acest lucru este să te înscrii la o unitate de învățământ și să fii acceptat de aceasta. Instituția de învățământ poate fi atât de stat cât și privată, cu condiția ca aceasta din urmă să fie acreditată conform legii.

Următorul pas este obținerea vizei de lungă ședere pentru studii. Această viză se obține de la misiunile diplomatice și oficiile consulare ale României. Poți obține viza pentru studii pentru calitatea ta de: elev, student, masterand, doctorand sau în cadrul unui program de schimb de elevi. Pentru mai multe detalii precum și pentru a vizualiza documentele necesare obținerii acestui tip de viză, dă click aici.


Viză pentru studii
Oferim consultanță juridică pentru obținerea oricărui tip de viză de la Oficiile Consulare ale României din străinatate: pregătirea dosarului conform cerințelor MAE, scanarea actelor și încarcarea pe portal, inștiintarea beneficiarului privind programarea la viză și eventuale noi cerințe privind acordarea vizei.
Important: Oficiile diplomatice române vă pot cere oricând documente justificative suplimentare.
Oferim consiliere privind drepturile sociale ale străinilor în România: obținerea formularului A1 de la Casa Națională de Pensii, reprezentare pentru obținerea statutului de tolerat pe teritoriul României, obținerea la cerere a deciziei de returnare de pe teritoriul României, Contestarea deciziei de returnare emisă de Inspectoratul General pentru Imigrări etc.
Prin colaborarea cu agenții de recrutare specializate, vă oferim posibilitatea de a angaja în companiile dumneavoastră muncitori străini, indiferent de țara de proveniență.

Contact

Adresa birou principal: Str. I.C. Visarion Nr. 9, Sect. 1, București, România

Tel.: +4 0749 011 333

E-mail: contact@immigrations.ro

Avem birouri în: București, Alba Iulia, Brașov, Cluj, Constanța, Covasna, Iași, Timișoara.

Copyright © 2002 - 2024 | Toate drepturile rezervate.
Politica privind utilizarea cookies | Politica de confidențialitate
+4 0749 011 333 Sună acum!